Stimati clienti,

Datorita faptului ca Magazinul Online este in curs de dezvoltare iar produsele sunt listate doar partial, va punem la dispozitie listele de produse si preturile aferente  pentru toate produse comercializate de GEHO Aqua-Industries Srl. Pentru comenzi sau neclaritati va rugam sa ne contactati telefonic la numarul : +40 766 307 983 sau pe e-mail la adresa: office@geho.ro. Va multumim!

Listele de produse pot fi descarcare urmand link-urile de mai jos:

 • G – pH Plus Lichid 50% este o substanţă alcalină utilizată pentru creşterea valorii pH-ului. Datorită acestei caracteristici excepţionale, G – pH Plus Lichid 50% poate fi utilizat fără probleme direct din ambalajul în care a fost livrat, prin pompe de dozare, mai ales dacă este disponibilă o instalaţie de măsurare şi tehnică de control.

  12,40 €
 • Substanta biocida solida in forma de pastile cu greutate de 200g utilizata pentru dezinfectia apei din piscina. Produsul conţine 90% clor activ(symclosene). G-O Tablete de Clor 200g sunt pastile organice de clor, ce se dizolvă încet, în 7 zile, fără reziduuri şi fără a influenţa valoarea pH-ului si sunt folosite la tratarea si dezinfectia apei de piscina.

  10,24 €
 • G – pH Plus Pulbere este o pulbere alcalină utilizată pentru creşterea valorii pH-ului.  Valoarea pH-ului a apei din piscină trebuie să se încadreze între 7,0-7,2. Dacă valoarea pH-ului scade sub 7,00, atunci pot apărea iritaţii ale pielii şi mucoasei, înroşiri ale ochilor cu mâncărimi, precum şi tulburări ale apei din piscină. În plus, apa devine...

  6,20 €
 • Trusa de analiza pH / Cl - trusa contine cate 20 tablete de analiza pentru pH si 20 tablete de analiza pentru clor (DPD1).

  16,91 €
 • G – pH Plus Lichid 33% este o substanţă alcalină utilizată pentru creşterea valorii pH-ului. Datorită acestei caracteristici excepţionale, G – pH Plus Lichid 33% poate fi utilizat fără probleme direct din ambalajul în care a fost livrat, prin pompe de dozare, mai ales dacă este disponibilă o instalaţie de măsurare şi tehnică de control.

  9,30 €
 • Substanta biocida lichida utilizata pentru dezinfectia apei din piscina. Clor Lichid 14 este un compus anorganic al clorului,stabilizata.Produsul conţine: 13% Hipoclorit de sodiu. Datorită stabilizării sale speciale, Clor Lichid 14 poate fi depozitat pentru aproximativ sase luni.

  9,00 €
 • Kraftreiniger Pool Cleaner este un agent universal usor alcalin, pentru curăţarea de bază şi menţinerea curăţeniei pe suprafeţele de ceramică, sticlă, porţelan, plastic, uşi, cadre de ferestre, PVC,textile,lemn etc.Kraftreiniger Pool Cleaner îndepărtează repede şi bine, protejând suprafele, mai ales murdărie uleioasă şi cu conţinut de grăsimi, sedimente...

  6,20 €
 • Ambalate la blister de cate 10 pastile DPD1, pentru testarea clorului liber din apa. Se pot folosi si pentru testare apa potabila impreuna cu testerul manual pentru testarea concentratiei de clor din apa.

  1,39 €
 • G – pH Minus Granulat  este un acid solid utilizat pentru scăderea valorii pH-ului.Valoarea pH-ului a apei din piscină trebuie să se încadreze între 7,0-7,2. Dacă valoarea pH-ului este mai mare de 7,6, pot apărea iritaţii ale pielii şi mucoasei, înroşiri ale ochilor cu mâncărimi, precum şi tulburări ale apei din piscină.

  4,96 €
 • Algenex Lichid este o solutie organica in stare lichida, utilizata pentru combaterea algelor din piscine si bazinele de inot. Produsul contine 14 %-Polimer de metan metil N-amină (cu metil clor) oxiran, polimer clorura de amoniu cuaternar. Dezinfecţia şi împiedicarea apariţiei algelor, respectiv distrugerea algelor cu Algenex Lichid are acelaşi efect atât...

  6,20 €
 • Substanta biocida solida in forma de pastile cu greutate de 20g utilizata pentru dezinfectia apei din piscina. Produsul conţine 90% clor activ (symclosene). G-O Tablete de Clor 20g sunt pastile organice de clor, ce se dizolvă încet, în 3 zile, fără reziduuri şi fără a influenţa valoarea pH-ului si sunt folosite la tratarea si dezinfectia apei de piscina.

  10,24 €
 • Pachet (kit) complet pentru intretinerea piscinelor gonflabile cu cantitati de apa cuprinse intre 1 - 10 m³ de apa.

  52,36 €
 • Pachet (kit) complet pentru intretinerea piscinelor rezidentiale cu cantitati de apa cuprinse intre 40 - 50 m³ de apa.

  147,56 €
 • G – pH Minus Lichid 51% lichid pentru reglarea (scaderea) pH-ului apei din bazinele de inot. Nu conţine acid clorhidric, deci nu se formează cloruri ce ar putea duce la apariţia coroziunilor.

  9,77 €
 • G – pH Plus Lichid 41% este o substanţă alcalină utilizată pentru creşterea valorii pH-ului. Datorită acestei caracteristici excepţionale, G – pH Plus Lichid 41% poate fi utilizat fără probleme direct din ambalajul în care a fost livrat, prin pompe de dozare, mai ales dacă este disponibilă o instalaţie de măsurare şi tehnică de control.

  10,85 €
 • Gebasan Pool Detartrant este un detartrant concentrat si antistatic, cu miros proaspat folosit pentru toate suprafetele lavabile. Gebasan Detartrant îndepărtează radical, fără a afecta suprafeţele, depuneri minerale, pete de rugină, murdării cu conţinut de grăsimi. Se utilizeaza pentru curatire repetata. Gebasan Pool Detartrant nu conţine acid clorhidric...

  3,88 €
 • Typ 210 Aqua Line este un agent alcalin de curăţare, adecvat pentru suprafeţele din piscine şi instalaţii sanitare. Typ 210 Aqua Line se utilizeaza la îndepărtarea fără probleme a grăsimii de pe marginea bazinelor de inot. Dizolvă repede şi bine, mai ales murdărie uleioasă şi cu conţinut de grăsimi, sedimente atmosferice, funingine etc. Typ 210 Aqua Line...

  4,66 €
 • Floculant  lichid de clorură de aluminiu polimeric pentru tratamentul apei din piscina, apa potabila si industriala.Potrivit pentru toate calităţile apei. Are efect de la pH 4 la pH 9. Chiar şi la temperaturi ale apei de peste 30 ° C .  Formeaza rapid fulgi mari şi persistenti cu sedimentare rapidă,  leagă, de asemenea, si substanţele coloidale dizolvate.

  9,30 €
 • Oxidur 2000 S este o substanta lichida biocida foarte eficienta utilizat pentru dezinfectia apei, din piscina si SPA cu proprietati remarcabile in combatrea mirosurilor neplacute, mucusului si oxidarii. Este un produs anorganic care actioneaza prin oxidarea oxigenului pur nepermitand nici o rezistenta. Contine; 20 %-Oxid de clor.

  19,68 €
 • Vizualizare rapida
  16,12 € 24,80 € -35%

  Aqua Floc Tabs se foloseşte pentru flocularea continuă şi intensificarea filtrării pentru îndepărtarea turbiditatii apei.

  16,12 € 24,80 € -35%
 • Substanta biocida solida in forma de pastile cu greutate de 200g utilizata pentru dezinfectia apei din piscina. Produsul conţine 90% clor activ(symclosene), 4% acid boric, 3% sulfat de aluminiu. G-Multi-Tabs Tablete 200g sunt pastile organice multifunctionale, ce se dizolvă încet, în 7 zile, fără reziduuri şi fără a influenţa valoarea pH-ului si sunt...

  10,24 €
 • G - pH Minus Lichid 30% lichid pentru reglarea (scaderea) pH-ului apei din bazinele de inot. Nu conţine acid clorhidric, deci nu se formează cloruri ce ar putea duce la apariţia coroziunilor.

  7,75 €
 • Ambalate la blister de cate 10 pastile DPD3, pentru testarea clorului combinat din apa. 

  1,39 €
 • Substanta biocida lichida utilizata pentru dezinfectia apei din piscina. Stabi Clor 18 este un compus anorganic al clorului,stabilizata.Produsul conţine: 13% -Hipoclorit de sodiu. Datorită stabilizării sale speciale, Stabi Clor 18 poate fi depozitat pentru aproximativ o jumătate de an.

  12,60 €
 • Nici un produs în topul vânzărilor în acest moment.
 • Deocamdată niciun produs nou.

Urmăriţi-ne pe Facebook

 • Livrare

  Livrarea produselor se face in 24-72 de ore de la primirea comenzii!

 • Informatii prin telefon

  Pentru informatii sau comenzi prin telefon, ne puteti contacta la numarul: +40 766 307 983

 • Informatii prin e-mail

  Pentru informatii sau comenzi prin email,  ne puteti contacta la adresa: office@geho.ro

De ce GEHO Aqua-Industries ?

♦ Produsele noastre respecta standardele de calitate si protectie a mediului

♦ Produsele de dezinfecție a apei au avizul Comisiei Nationale pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sanatații.

♦ Produsele  noastre sunt de cea mai bună calitate. Concentrația substanțelor de bază este maximă, astfel că veți observa un consum redus. Prețul reflectă calitatea, iar noi oferim calitate la un preț corect.

♦ Clientul este cel care contează, clientul este cel care decide întotdeauna cine este bun și cine nu pe piață. Pentru noi, tu, clientul nostru, ești mereu cel mai important.